Onze specialisatie

De nadruk van de praktijk ligt op het Vastgoedrecht en het Contractenrecht. Daarnaast wordt er een uitstekende advies- en procespraktijk gevoerd op rechtsgebieden als Incasso- en beslagrecht en het Huurrecht.

Van Dorsten & Muit Advocaten

Jarenlange ervaring met een persoonlijke insteek

Adinda van Dorsten

Adinda van Dorsten

Advocaat

In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, zowel in de richting Nederlands recht als Internationaal recht. Tijdens mijn studie was ik als vrijwilliger werkzaam bij de sectie Wonen van de Stichting Rechtswinkel Amsterdam, waarvan ik tevens bestuurslid was. Ik heb tijdens en na mijn afstuderen kennis opgedaan van het bestuursrecht als juridisch medewerker en later als jurist bij de gemeente Amsterdam.

In 1998 ben ik beëdigd als advocaat. Ik ben tot 2004 werkzaam geweest bij Külbs Advocaten, alwaar ik werkzaam was in het huurrecht en het bestuursrecht. In 2004 heb ik mij als zelfstandig advocaat gevestigd.
In 2005 heb ik de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten behaald, en in 2019 de specialisatieopleiding Onroerend Goed recht van de Grotius Academie.

Ik ben lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en de Vereniging Vastgoed Juristen.

Contact

Neem contact met Adinda op door een e-mail te sturen naar adinda@vandorstenmuit.nl of bel naar (020) 692 94 44.

Roderick Muit

Roderick Muit

Advocaat

Tijdens mijn studie Nederlands recht heb ik twee verschillende afstudeerrichtingen met succes afgerond.

Na mijn studie ben ik in 2010 als advocaat-stagiaire toegetreden tot de Amsterdamse balie. In die periode heb ik zeer veel proceservaring opgedaan.

Sinds 2013 voer ik een zelfstandige praktijk waarbij ik mij toeleg op het vastgoedrecht, contractenrecht, incasso- en beslagrecht en het huurrecht.

Door mijn ervaring kan ik snel doordringen tot de kern van de zaak. Zodoende hebt u als cliënt snel duidelijkheid. Het uitgangspunt van mijn dienstverlening is resultaat en transparantie.

Contact

Neem contact met Roderick op door een e-mail te sturen naar muit@vandorstenmuit.nl of bel naar (020) 692 94 44.